Rămâi conectat

Actualitate

Campanie împotriva violenței în școli, lansată de UNICEF și Ministerul Educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Educației și Cercetării Științifice și UNICEF vor lansa, vineri, o campanie împotriva violenței în școli, la eveniment urmând să participe ministrul Sorin Mihai Câmpeanu și reprezentantul UNICEF în România, Sandie Blanchet.

Violenta in cuplu la HCC06„În 2015 dorim să continuăm campania împotriva violenței asupra copiilor, luând în considerare perspectivă violenței în mediul școlar, atât violența verbală între copii, cât și violența verbală profesor — elev”, afirmă reprezentanții MECȘ, într-un comunicat remis AGERPRES.

Începând din 2013, UNICEF derulează la nivel global și național o campanie de informare și conștientizare împotriva violenței asupra copiilor. În primul an de campanie, accentul a fost pus pe creșterea gradului de conștientizare a efectelor violenței în general și a diferitelor forme de violență.

În anul 2014, campania a avut rolul să crească nivelul de informare și conștientizare a publicului cu privire la consecințele abuzului verbal împotriva copiilor, în cadrul familiei.

„Rezultatele primilor ani de campanie au arătat o sensibilizare importantă a publicului larg cu privire la formele și efectele violenței asupra copiilor”, se arată în comunicat. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing

Ziarul Unirea

Publicat

în

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing Escrocii au găsit o nouă metodă prin care încearcă să le fure banii din conturi oamenilor neatenți, avertizează Directoratul Național de Securitate Cibernetică. Este vorba de „spoofing” și înseamnă mascarea identității. Citește și: Schimbare importantă la cardurile de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea