Rămâi conectat

Curier Județean

Cafeneaua Art Café închisă temporar de Primăria Alba Iulia. În urma sesizărilor s-a descoperit că nu are autorizație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cafeneaua Art Café Downtown din Alba Iulia, care funcționează de circa patru ani în centrul municipiului, a fost închisă temporar, joi, din cauză că nu deține autorizație de funcționare de la primărie.

Art CafeMăsura vine în plin Festival Internațional de Teatru, în condițiile în care la Art Café sunt programate zilnic atât conferințele de presă de la amiază, cât și micile petreceri de acomodare pentru artiști și invitații din cadrul festivalului – eveniment organizat de Consiliul Județean Alba cu sprijinul Primăriei municipiului Alba Iulia.

Organizatorii Festivalului “Povești” s-au trezit peste noapte, sau mai bine zis peste zi, că trebuie să schimbe cafeneaua pe care au rezervat-o parțial până duminică. Rămâne de văzut cum se vor rezolva lucrurile din acest punct de vedere. Se pare că totuși activitățile programate să aibă loc aici se vor ține în continuare în regim de exclusivitate, întrucât există un contract de închiriere a spațiului.

Bizar este faptul că, așa cum susțin reprezentanții Primăriri Alba Iulia, localul nu a deținut nicodată o astfel de autorizație de funcționare. Descoperirea funcționarilor a venit în 24 septembrie în urma controalelor efectuate la acceastă societate, după ce la primărie au fost făcute mai multe sesizări cu privire la încălcarea liniștii de către clienții localului.

Reprezentanții Art Cafe speră ca în maxim 2-3 săptămâni să obțină autorizația de la primărie și să redeschidă publicului porțile cafenelei.

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea