Rămâi conectat

Actualitate

Cadrele didactice din Cugir şi-au primit drepturile băneşti pentru decontarea navetei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe baza documentaţiilor transmise de consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ din oraş, Consiliul local Cugir a aprobat drepturile băneşti pe luna noiembrie a.c, aferente personalului didactic care au solicitat cheltuieli de deplasare. Conform situaţiilor transmise, sumele solicitate sunt după cum urmează:
– Şcoala Gimnazială „Iosif Pervain”  =   852 lei
-Şcoala Gimnazială nr. 3     =  653 lei
-Şcoala Gimnazială „Singidava”   =  778 lei
– Colegiul Naţional „David Prodan”       =    298 lei
– Colegiul Tehnic ”ID Lăzărescu”  =     298 lei

Sumele respective au fost prevăzute în bugetele unităţilor de învăţământ şi se acordă conform Instrucţiunii nr 2\2011 a Ministerului Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului în baza  căreia, personalul din unităţile de învăţământ de stat, care nu dispune de locuinţă şi căruia nu i se poate oferi o locuinţă corespunzătoare în localitatea în care are postul, i se vor deconta cheltuielile pe mijloacele de transport în comun. În cazul în care nu există mijloace de transport în comun, urmează a i se deconta contravaloarea a 7,5 litri benzină Premium la 100 km parcurşi, dacă deplasarea se face cu autoturismul proprietate personală. În cazul în care există mijloace de transport în comun, dar personalul didactic preferă să circule cu autoturismul, se decontează echivalentul abonamentului pe mijlocul de transport în comun.

De menţionat că, până în prezent cadrele didactice din Cugir care au solicitat decontări cu naveta au primit pentru fiecare lună banii cheltuiţi pentru astfel de deplasări, în interes de serviciu.(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea