Rămâi conectat

Actualitate

Cadouri de Moș Nicolae pentru iubită. Cum să-ți impresionezi iubita de Moș Nicolae

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cadourile de Moș Nicolae sunt extrem de importante pentru iubita ta, iar decizia trebuie bine cântărită. Pentru a veni în ajutorul vostru, vă oferim 5 idei de surprize:

Citește și: Nume derivate din Nicolae care se sărbătoresc de Sf. Nicolae sau Mos Nicolae

Bijuterii cu diamante

Mos Nicolae5Se spune ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Este adevărat! Fiecare femeie iubește sa primească in dar o bijuterie cu diamante, fie ca este vorba de o pereche de cercei sau de un colier. Alege sa optezi pentru o piesa cu diamante mai mici si de calitate superioara in detrimentul celor cu pietre mari si costisitoare.

Citeşte şi: Cadouri de Mos Nicolae pentru copii

Lenjerie sexi

Daca ești in căutarea unui cadou pentru soția sau iubita ta cu siguranța nu vei da greș daca alegi o piesa de lenjerie care sa fie sexi dar nu vulgara. Poți miza pe o cămașa de noapte tip babydoll din mătase sau dantela.

Ceas clasic

Un cadou ideal pentru Moș Nicolae este un ceas clasic care nu se va demoda niciodată. Poți alege un ceas cu o curea din piele care este potrivit pentru zi sau poți încerca ceva mai sofisticat cum ar fi un ceas cu o brățara pe care sunt aplicate câteva pietre prețioase. Totul tine de gustul tău si de bugetul de care dispui.

Citeşte şi: Mesaje de Sfantul Nicolae

Rochie neagra

Un cadou minunat pentru soția sau iubita ta este rochia neagra obligatorie in garderoba oricărei femei, piesa vestimentara care va fi veșnic in tendințe si nu se va demoda niciodată. Alege o rochie tip Glamour perfecta pentru o petrecere si apoi profita de acest lucru pentru a petrece o seara plăcută la un party cu prietenii.

O zi la SPA

Ce femeie nu s-ar bucura de o zi de răsfăț? Caută din timp un sap in orașul tău si achiziționează pachetul de tratamente potrivite pentru femeia speciala din viată ta! Sau programează o vacanta surpriza pentru voi doi in perioada de iarna, căutând pachete speciale, oferite de hotelieri, care includ si o zi de răsfăț total in doi.

Cu toate presiunile de la serviciu sau din familie, creșterea copiilor si toate treburile casnice, majoritatea femeilor nu au timp suficient pentru ele si nu se pot bucura de o zi cu adevărat libera. Profita de o zi din vacanta de iarna si răsfăț-o! Relaxați-va o zi întreaga in pat, mâncați ceea ce va place amândurora, uitați-va la televizor, sau pur si simplu faceți ceea ce va doriți. Fiecare merita o zi de relaxare totala cel puțin o data pe an!

Sursa: ele.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea