Rămâi conectat

Actualitate

Cadouri de 8 martie pentru femei. Idei şi sugestii de cadouri pentru cele mai importante femei din viaţa ta

Dragoş Suciu

Publicat

în

Cadouri de 8 martie pentru femei şi pentru mame. Pe 8 martie sărbătorim Ziua Femeii încă din 1913, ca urmare a eforturilor lor de a obţine condiţii mai bune de lucru şi drept de vot. Chiar dacă vremurile s-au schimbat şi suntem tot mai aproape de ţelurile pentru care înaintaşele noastre au luptat, sărbătorim şi azi cu aceeaşi satisfacţie Ziua Internaţională a Femeilor. În România, Ziua Femeii coincide şi cu Ziua Mamei, ambele sărbătorile pe data de 8 martie.

Citeşte şi: MESAJE de 8 martie, mesaje de ziua FEMEII

Sugestii de cadouri de 8 martie

Parfumul este un cadou apreciat de toate femeile, orice statut ar avea. Dacă îţi permite bugetul, fă-i cadou femeii dragi din viaţa ta un parfum deosebit. Îţi recomandăm o aromă de primăvară care inspiră eleganţă şi jovialitate

Florile sunt o alegere clasică şi images (1)sigură, mai ales de 8 martie. Alege întotdeauna să faci cadou o plantă vie, pe care femeia specială din viaţa ta o va avea amintire timp îndelungat. Şi aranjamentele florale sunt o alegere bună datorită măiestriei floriştilor, care îmbină în mod inedit plantele şi tot felul de decoraţiuni simpatice. Şi dacă simţi că nu este de ajuns, alătură şi o cutie de bomboane de ciocolată pe care ea le preferă.

Citește și: MESAJE pentru MAMA de 8 MARTIE  • SMS- uri, felicitări şi urări creștine pe care le putem trimite de  Ziua Mamei

Fiindcă 8 martie este o sărbătoare de primăvară îţi sugerăm un cadou practic dar chic pentru orice femeie: un şal din caşmir sau o eşarfă din mătase; în acest fel cadoul tău va fi etalat o perioadă bună de timp cu mândrie. Poţi să adaugi şi o broşă cu un şnur alb-roşu ca să fie cadoul complet!

Bijuteriile sunt prietenele noastre dragi: înveselesc orice ţinută şi ne amintesc de momentele speciale din viaţa noastră. Profită de ziua de 8 martie pentru a-i face cadou femeii speciale din viaţa ta, o bijuterie.

Vă dorim tuturor un 8 martie pe placul vostru, alături de femeile dragi vouă… iar printre ele trebuie să te numeri şi tu, Cosmo Girl! Să te iubeşti şi să te apreciezi la adevărata ta valoare, acesta este cel mai de preţ cadou pe care orice femeie şi-l poate face.

Citește și: Mesaje de 1 martie, Mărțisor. Ce sms-uri, felicitări şi urări puteţi trimite cu ocazia venirii primăverii

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Declaraţii, urări, SMS-uri şi mesaje pe care le puteţi trimite persoanei iubite

Citește și: Mesaje de Dragobete. Felicitări şi SMS-uri pe care le poţi trimite de ziua îndrăgostiţilor la români


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea