Rămâi conectat

Actualitate

Cabinetul de psihiatrie din Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean funcţionează cu program prelungit

Dragoş Suciu

Publicat

în

Începând de joi, 23 mai, Cabinetul de psihiatrie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, situat în Ambulatoriul de specialitate de pe strada Muşeţelului, va funcţiona cu program prelungit, 10 ore şi jumătate. În acest fel medicii specialişti pot asigura necesarul de reţete pentru pacienţii cu boli cronice.

Solicitare către Casa de Asigurări de Sănătate Alba

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a trimis Casei de Asigurări de Sănătate Alba o adresă prin care solicită prelungirea programului la Cabinetul de psihiatrie din cadrul Ambulatoriului de specialitate al Spitalului cu încă trei ore şi jumătate.

Ghorghe Feneșer, prefectul județului Alba, a declarat în urmă cu câteva zile că a purtat discuții cu medicii psihiatrii și reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Alba pentru soluționarea situației dificile din această secție. Soluțiile prezentate de acesta presupuneau însă schimbări majore în modul în care bolnavii puteau să își procure medicamentația.

„Am solicitat o prelungire a programului la acest cabinet pentru a soluționa necesitățile pacienților cu boli psihiatrice cronic din județul Alba, în conformitate cu normele medicale. Pacienții trebuie să știe că vor beneficia  și de acum înainte de rețete fără a fi nevoiți să facă alte drumuri la medicul de familie sau să plătească consultația”, a explicat Nicoleta Coșarcă, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba.

Reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Alba au soluționat cererea Spitalului și au anunțat că modificarea este validă chiar din aceeaşi zi.

„Soluția propusă de Spitalul Județean de Urgență Alba a fost acceptată deoarece este în conformitate cu legislația. Pentru a asigura necesarul consultațiilor și a prescripțiilor pentru pacienții cu diagnostic de boală cronică din județul Alba, medicii Secției de psihiatrie au considerat suficiență prelungirea programului cu trei ore și jumătate. Această modificare este valabilă începând chiar din data de 23 mai”, a spus medicul Gheorghe Muntean, director executiv al Casei de Asigurări de Sănătate Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea