Rămâi conectat

Sport

Bold (Metalurgistul Cugir), la Performanţa Ighiu | Încă un transfer de marcă sub comanda lui Adorian Himcinschi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bold Performanta Ighiu 1Fundaşul Florin Bold (Metalurgistul Cugir), considerat cel mai bun fundaş dreapta al Seriei a 4-a din Liga a 3-a este ultima lovitură dată pe piaţa transferurilor de Performanţa Ighiu, echipă ce-şi propune să se întărească serios în intersezon, pentru a ataca promovarea în Liga a 2-a.

Bold este un jucător constant, ce şi-a demonstrat valoarea în ultimele campionate sub Drăgana, un fotbalist extrem de util în flancul drept. Are un CV-ul impresionat pentru acest nivel competiţional şi ne bucurăm că am reuşit să-l convingem să se alăture proiectului nostru„, a declarat antrenorul Adorian Himcinschi.

*Al 5-lea transfer, vor 9 achiziţii

După portarul Călin Tiut, Florin Bold este al doilea jucător înregimentat de sub Drăgana în această pauză competiţională de Performanţa Ighiu, care profită din plin de incertitudinea iscată în tabăra Metalurgistului Cugir ce pierde jucători pe capete şi are un viitor nesigur. Gruparea ighiană i-a mai achiziţionat pe Mintaş, Făgărăşanu şi Boldea (Cetate Deva), iar cu cei doi ex-cugireni a ajuns la 5 achiziţii în acest moment. „Ne-am propus să ne întărim şi să realizăm 9 transferuri. Abia după ce vom încheia campania de achiziţii, o să ştim şi ce jucători vor părăsi lotul„, a precizat Himcinschi, un alt nume pe lista achiziţiilor fiind cel al fiului său Fabian Himcinschi.

*Bold a refuzat oferte din ligile superioare

Micuţul apărător lateral a semnat pentru un sezon cu Performanţa Ighiu, atras de perspectiva promovării în Liga a 2-a, deşi a avut şi alte propuneri precum Luceafărul Oradea sau ASA Tg. Mureş. Bold a jucat ultimele două campionate la Metalurgistul Cugir şi rămâne în Alba, după două încercări nereuşite de promovare în eşalonul secund.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea