Rămâi conectat

Ştirea zilei

BILET de ADIO lăsat de tânărul din Aiud care şi-a ucis fosta iubită şi apoi s-a spânzurat. I-a lăsat „tot ce a avut el” unei alte iubite!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marius Iulian Oltean, tânărul din Aiud şofer pe Ambulanţă,  care şi-a ucis cu bestialitate fosta iubită şi totodată colegă, din gelozie, pe Loredana Todea din Hopârta, şi apoi s-a spânzurat într-o pădure apropiată, a premeditat totul. Înainte de a comite faptele sale acesta a lăsat un bilet de adio adresat unei alte foste prietene, Iulia, cu care a avut o relaţie de mai mulţi ani. În bilet, el a scris că nu mai rezistă şi vrea să plece lângă părinţii lui şi că i-a lăsat garsoniera şi mai mulţi bani în două conturi bancare. El a rugat-o să aibă grijă de bunică şi să fie înmormântat lângă părinţii lui.

Bilet adio crima Hoparta„Să ştii că te-am iubit foarte mult. Mi-ai fost foarte dragă, te rog să mă ierţi dacă ţi-am mai şi greşit uneori. Tot ce am eu ţie să-ţi rămână pentru că mi-ai fost foarte dragă”, aşa şi-a început tânărul scrisoarea pe care a lăsat-o  în garsoniera din Aiud unde a locuit, înainte să comită abominabila crimă. Marius i-a mai scris că i-a lăsat într-o plasă actele de la garsonieră şi de la combina de recoltat şi că vrea să plece lângă părinţii lui, pentru că nu mai rezistă. I-a cerut să aibă grijă atât cât poate de bunica lui. De asemenea, i-a scris şi conturile bancare în care i-ar fi lăsat mai mulţi bani şi că o iubeşte, să nu-l uite niciodată.

Vă prezentăm mai jos scrisoarea:

Dragă Iulia
Să ştii că te-am iubit foarte mult. Mi-ai fost foarte dragă, te rog să mă ierţi dacă ţi-am mai şi greşit uneori. Tot ce am eu ţie să-ţi rămână pentru că mi-ai fost foarte dragă. Ţi-am pus în plasă actele de pe garsonieră, şi combina de recoltat de la Cristi să nu le laşi la nimeni. Ţie să îţi rămână. Eu vreau să plec lângă părinţii mei…Nu mai rezist, îi foarte greu. Te rog ai grijă de Monoc (n.r.- scris indescifrabil, probabil numele bunicii) cum poţi. Am o rugăminte la tine să mă pui lângă, în faţa lor te rog ( n.r. – a părinţilor lui ) . Ţi-am pus şi conturile….Te rog ai grijă de tine, să nu mă uiţi niciodată. Te iubesc!”.

Citiţi şi “Un înger a plecat dintre noi!” *Mesaje emoţionante pentru tânăra din Hopârta ucisă cu cruzime de fostul său iubit!

Loredana, tânăra care a fost omorâtă de Marius Oltean pare să fi plătit preţul de a-şi fi refăcut viaţa sentimentală alături de un nou iubit şi de a fi din nou fericită. Ceea ce l-a scos din minţi pe Marius Oltean pare să fi fost anunţarea pe Facebook, chiar în duminica de Rusalii, a noii relaţii de dragoste a tinerei şi postarea unei poze alături de noul său iubit. Gelozia l-a transformat pe Marius Iulian Oltean într-o bestie şi, orbit de gelozie, acesta a atacat-o pe Loredana în noaptea de luni spre marţi cu mai multe lovituri de cuţit, în zona gâtului, a pieptului, spatelui dar şi pe antebraţe, semn că tânara a încercat din răsputeri să se apere. A aruncat-o apoi din maşină şi a abandonat-o pe marginea drumului, la mai puţin de 300 de metri de locuinţă. Trupul agonizând a fost găsit chiar de tatăl Loredanei, care a anunţat poliţia. Criminalul n-a mai aşteptat pedeapsa semenilor şi s-a spânzurat într-o pădure din apropierea localităţii Hopârta, imediat după comiterea faptei. Trist este faptul că Marius Oltean era ambulanţier la Spitalul din Aiud şi mai mult ca sigur, în această calitate a contribuit la salvarea multor vieţi. Colegii de la Spitalul din Aiud sunt în stare de şoc având în vedere că şi Loredana muncea ca şi dispecer în aceeaşi unitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea