Rămâi conectat

Curier Județean

Bilanțul pagubelor produse de furtună la Aiud: 10 autoturisme distruse și 18 imobile afectate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zece autoturisme avariate total sau parțial și 18 imobile afectate. Acesta este bilanțul pagubelor pe care le-a produs furtuna abătută miercuri seară asupra municipiului Aiud.

copaci-prabusiti-peste-masiniPentru gestionarea situației, primarul Mihai Horațiu Josan a convocat ieri Comitetul Local pentru Situații de Urgență. Au intervenit mai multe echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Aiud, de la Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local și din cadrul Poliției Locale a municipiului, care au înlăturat de pe carosabil și de pe autoturisme copacii rupți de furtună, au securizat perimetrele afectate de intemeperii și au evacuat apa adunată în subsolurile mai multor imobile.

Potrivit Primăriei Aiud, cele mai afectate zone au fost străzile Sergent Hațegan, Transilvaniei, Cuza Vodă, Bethlen Gabor, Avram Iancu, Iuliu Maniu și Parcul Municipal Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea