Rămâi conectat

Ştirea zilei

BCCO Alba Iulia a ”săltat” 3 bărbați bănuiți de trafic de persoane și proxenetism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara au documentat activitatea infracţională a 3 bărbaţi, unul în vârstă de 17 ani şi ceilalţi doi de 60 şi 61 de ani, bănuiţi de trafic de minori şi proxenetism.

Din cercetări a reieşit că, în toamna anului 2014, minorul de 17 ani ar fi recrutat 2 eleve din licee din Lupeni şi Vulcan şi le-ar fi determinat să practice prostituţia cu diferiţi clienţi, contra unor sume de bani.

Pentru a-şi însuşi banii proveniţi din prostituţie, cel în cauză ar fi folosit atât şantajul emoţional, cât şi deferite ameninţări.

De asemenea, ceilalţi doi bărbaţi ar fi determinat 3 minore, cu vârste între 14 şi 15 ani, să practice prostituţia pe raza municipiului Petroşani. Aceştia le-ar fi pus la dispoziţie un imobil pentru a se întâlni cu diferite persoane şi ar fi racolat clienţi, iar banii îi împărţeau cu ele.

În urma administrării probatoriului, cei 3 au fost reţinuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori, act sexual cu un minor şi proxenetism, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea