Rămâi conectat

Sport

Baschet feminin, BC Sirius 2 Tg. Mureş – CSU LPS Alba Iulia 57-69 | A şasea victorie stagională pentru pretendenta la promovare

Dan HENEGAR

Publicat

în

csu-lps-alba-iulia-2În a doua rundă a returului Ligii 1 de baschet feminin, CSU LPS Alba Iulia s-a impus în deplasarea de la Tg. Mureş, cu echipa locală BC Sirius 2, scor 67-59 (24-11, 23-18, 6-17, 14-13).

Chiar dacă a câştigat, CSU LPS Alba Iulia nu a impresionat, cu toate că era cotată drept favorită incontestabilă, aşteptările fiind altele în privinţa prestaţiei etalate şi a diferenţei de scor.

Cu a 6-a victorie din 7 întâlniri în eşalonul secund, CSU LPS Alba Iulia mai are un singur joc în acest an, duminica viitoare, 18 decembrie, la ora 16.00, cu Universitatea CSM Oradea, un derby al promovării.

Pentru formaţia din Cetatea Marii Uniri, victoria era obligatorie, mai ales că CSU LPS Alba Iulia venea după un eşec surprinzător, inclusiv prin proporţiile scorului, la Cluj-Napoca, 38-69, prima înfrângere din eşalonul secund.

În această confruntare, vizitatoarele au avut avantaj confortabil la mijlocul meciului, 47-29, dar au avut o cădere nedorită în „parţialul” al treilea, pierdut la 11 puncte, într-un mod neaşteptat, o perioadă în care gazdele s-au apropiat destul de periculos.

Cu trei din cele 4 sferturi adjudecate, vizitatoarele au avut iarăşi în Kelly Walter – baschetbalista din SUA, cea mai bună marcatoare, CSU Alba Iulia având şi două absenţe importante din efectiv, pe Andreea Fleşer şi Iuliana Petrifălean.

Am avut un început bun, ne-am distanţat la 20 de puncte diferenţă, însă apoi ne-am relaxat. Am ratat foarte mult, nu ne-am concentrat la finalizare şi asta a contat în diferenţa finală. Jocul nu a strălucit, dar este importantă victoria, în perspectiva derby-ului din ultimul meci al anului„, a declarat antrenorul Nicuşor Marcu (CSU LPS Alba Iulia).

Punctele oaspetelor au fost înscrise de Kelly Walter – 22 puncte, Alexandra Bobar – 12 puncte, Georgiana Plăviţiu – 12, Alexandra Boţan – 8, Adina Ivașcu – 6, Florina Rusu – 5, Ionela Ţetcu – două; au mai făcut parte din lot Andreea Fleșer, Iulia Taltabeţ, Daniela Enache, Iuliana Petrifălean şi Teodora Petrescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea