Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbații prinși de DIICOT Alba cu droguri în valoare de 60.000 de euro, arestați preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tăerel Mihai și Dulamă Petrișor, reținuți, joi, de DIICOT Alba pentru trafic de cocaină, MDMA și canabis, au fost arestați preventiv, pentru 29 de zile. Tribunalul Alba a admis, joi, propunerea procurorilor, însă inculpații au drept de contestație în 48 de ore.

”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Î.C.C.J. – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, cu privire la inculpa?ii Tăerel Mihai şi Dulamă Petrişor şi, în consecinţă: În baza art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e Cod procedură penală, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, art. 226 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpaților: 1. TĂEREL MIHAI, … 2. DULAMĂ PETRIȘOR, …pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.07.2017 și până în data de 12.08.2017 inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare cu inculpaţii şi comunicare cu procurorul”, se arată în soluția publicată pe portalul instanței.

Reamintim că cei doi au fost reţinuți, joi, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc, fără drept și introducere în țară de droguri de risc și mare risc, fără drept.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Bărbați reținuți de DIICOT Alba pentru trafic de cocaină, MDMA și canabis. Au fost prinși cu droguri în valoare de 60.000 de euro

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii iulie 2017, inculpaţii Tăerel Mihai și Dulamă Petrișor au introdus în țară, în vederea comercializării, cantitatea de 4,40 kilograme cannabis, 211,6 grame substanță care conține MDMA și 100,3 grame cocaină, prin  intermediul unei firme de transport internaţional, cantitatea de droguri fiind disimulată într-un colet expediat din Spania.

Valoarea pe piaţa neagră a acestor droguri depăşeşte suma de 60.000 de euro.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea