Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bărbaţi din Alba şi Cluj cercetaţi pentru tâlhărie. Şi-au agresat victimele şi le-au sustras sume de bani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbaţi din Alba şi Cluj cercetaţi pentru tâlhărie. Şi-au agresat victimele şi le-au sustras sume de bani.

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni l-au reţinut pe un bărbat din judeţul Cluj, care este cercetat  pentru tâlhărie. Acesta, împreună cu alţi 3 bărbaţi, din cauza unor neînţelegeri mai vechi, ar fi agresat două persoane din comuna Horea, iar din autoturismul acestora ar fi sustras o sumă de bani.

La data de 21.07.2017, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de C.G.D., de 52 de ani, din comuna Călăţele, judeţul Cluj, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

În sarcina acestui s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 18 iulie a.c., în timp ce se afla pe raza localităţii Mătişeşti, comuna Horea, a avut discuţii în contradictoriu, cu o femeie şi un bărbat ce administrează un centru de colectare a fructelor de pădure şi ciupercilor, împrejurare în care, sprijinit de alţi 3 bărbaţi din comuna Călăţele, judeţul Cluj, i-au agresat fizic, iar pe bărbat l-a deposedat de cheia unei autoutilitare. Ulterior ar fi sustras suma de 8.000 de lei, din autoutilitara ce era lăsată, neasigurată, în locul numit „La Margine”, de pe raza localităţii Mătișești.

În urma agresiunii victimele au suferit leziuni corporale pentru îngrijirea cărora nu a fost necesară internarea în spital.

La data de 22.07.2017, C.G.D. a fost prezentat Judecătoriei Cîmpeni care a dispus faţă de acesta, măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru ceilalţi 3 bărbați, participanţi la comiterea faptei, au fost emise mandate de aducere, întrucât se sustrag urmăririi penale.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru documentarea întregii activităţi infracționale a celor 4 persoane cercetate pentru tâlhărie.

Poliţiştii din Ocna Mureş i-au reţinut pe un bărbat de 42 de ani şi pe un minor de 17 ani, din Ocna Mureş, care, prin violenţă, l-ar fi deposedat pe un bărbat de portmoneu. Cei doi au fost arestaţi preventiv, pentru tâlhărie.

 La data de 22.07.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de P.A.A., de 42 de ani şi faţă de un minor de 17 ani, ambii din Ocna Mureş.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în data de 20.07.2017, în jurul orelor 23.00,  l-a agresat pe un bărbat de 40 de ani, care se deplasa pe jos, pe DJ 107 D, între localităţile Ocna Mureş şi Unirea,  iar în locul numit ,,Podul Împărătesc”, situat pe raza comunei Unirea, l-au deposedat de portmoneul în care avea suma de 350 euro,  150 de lei, două carduri bancare şi actul de identitate.

Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud şi ulterior Judecătoriei Aiud care a dispus arestarea lor preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de ”tâlhărie calificată”.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea