Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat reţinut pentru că a ameninţat o poliţistă pe reţeaua de socializare. Facebook-ul nu e chiar sat fără câini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat, suspectat că a postat amenințări la adresa unei polițiste prin intermediul unei rețele de socializare, a fost reținut pentru ultraj, urmând să fie prezentat marți cu propunere de arestare preventivă.

Din primele cercetări a reieșit că bărbatul în vârstă de 34 de ani, de profesie șofer profesionist, din comuna argeșeană Cocu, a postat pe contul său de Facebook o fotografie a polițistei care i-a reținut permisul de conducere, precum și o serie de comentarii care conțineau amenințări la adresa vieții și integrității corporale a acesteia.

„Nu o mai suport, dacă nu o mută, o mut eu la cimitir. Să îmi dea şi închisoare pe viaţă, că nu am ce pierde (…)”, a scris bărbatul într-una dintre postările preluate ulterior de presa locală din Argeș. După ce alte persoane i-au transmis comentarii dure la postarea făcută, atenţionându-l că e ilegal ce face şi că poate fi cercetat penal, bărbatul a continuat la fel de dur: „Îi făceam filmare cum o jumuleam fir cu fir şi unghie cu unghie pe viu, să vadă ce poate face un analfabet”.

Bărbatul a fost audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, care au emis pe numele lui ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Sursa: digi24.ro

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele Absolvenții de liceu care au dat examenul de Bacalaureat și l-au luat cu o medie de cel puțin 6, 5 la toate materiile, ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele. Un proiect a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea