Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat împuşcat mortal la vânătoare, în zona localităţii Mănărade, lângă Blaj. Autorul crimei este în stare de şoc.

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a decedat azi-noapte, fiind împuşcat accidental în timp ce se afla la vânătoare, în zona fondului de vânătoare Cergău. Accidentul s-a petrecut miercuri,6 iunie, în jurul orei 23.30.

La momentul fatal, victima se afla împreună cu o altă persoană la vânătoare în zona localităţii Mănărade, lângă Blaj.

Partenerul de vânătoare al victimei este se pare chiar cel care din greşeală şi-a împuşcat camaradul. Acesta a anunţat poliţia prin numarul de urgenţă 112, dar nu a putut oferi prea multe detalii aflându-se în stare de şoc. Se pare că cei doi aveau autorizaţie perntru vănătoare la ţap.

UPDATE: Bărbatul care şi-a pierdut viaţa ieri noapte împuşcat accidental în timpul unei partide de vânătoare este H.G., de 49 de ani, din Cergău Mare, judeţul Alba. Potrivit IPJ Alba, la fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care au stabilit faptul ca numitul I.M., împreună cu H.G., în baza unei autorizaţii de vânătoare individuală emisa de A.V.P.S. – Fond Privat Blaj, au participat la o vânătoare în timpul căreia, din neglijenţă, I.M., la împuşcat mortal pe H.G.

Accidentul s-a petrecut în timp ce bărbaţii se aflau la vânătoare de căpriori pe pe raza Fondului de Vânătoare Cergău, în locul numit ”Frunţile Mănărazii”, de pe raza municipiului Blaj.

Victima a fost lovită de cartuşul mortal în partea lateral dreapta, subcostală, iar poliţiştii au găsit lângă acesta arma de vânătoare proprie. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Blaj urmând ca medical legist sa stabilească cu exactitate cauza decesului.

Arma de vânătoare a lui I.M., a fost ridicată în vederea expertizării.

 Faţă de acesta cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă precum şi în vederea clarificării tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment. Bărbatul riscă pentru fapta sa până la 7 ani de închisoare.

Vom reveni cu amănunte.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea