Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Vințu de Jos, REȚINUT pentru tâlhărie. A amenințat un consătean cu un cuțit și l-a deposedat de o sumă de bani, într-un local public

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Vinţu de Jos l-au identificat şi reţinut pe un bărbat din comună care, prin ameninţare, l-a deposedat pe un consătean de o sumă de bani. Acesta va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 11/12.03.2017,  poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi de către un bărbat de 30 de ani, din comuna Vinţu de Jos, cu privire la faptul că, în jurul orei 02.00, în timp ce se afla într-un local public din comună, a fost ameninţat şi deposedat de o sumă de bani.

Poliţiştii din Vinţu de Jos, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, s-au deplasat imediat la faţa locului şi l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, C.M., de 39 de ani, din Vinţu de Jos, acesta fiind condus la Postul de Poliţie Vinţu de Jos.

În sarcina lui C.M. s-a reţinut faptul că, în timp ce de afla în toaleta localului, a ameninţat victima cu un cuţit şi l-a deposedat de suma de 60 de lire.

Faţă de C.M. poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar ulterior l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de  arestare preventivă.

Propunerea poliţiştilor a fost promovată în faţa instanţei de judecată, care a dispus faţă de C.M. cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea