Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Sibiu condamnat la închisoare, prins de polițiștii din Alba Iulia. Are de executat 5 ani pentru trafic de persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 46 de ani, din Sibiu, urmărit la nivel naţional şi internaţional, a fost depistat de poliţişti, în Alba Iulia.

La data de 26.11.2015, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale –IPJ Alba, sprijiniţi de poliţiştii din Sibiu, l-au identificat şi reţinut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe B.M.E., de 46 de ani, din municipiul Sibiu, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Bucureşti, fiind condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 5 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane, în formă continuată.

Bărbatul era urmărit, la nivel naţional şi internaţional, din luna iunie 2015, întrucât se sustrăgea executării pedepsei.

B.M.E. a fost dus la Penitenciarul Aiud. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea