Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Sebeș, reținut după ce a tăiat gardul unei firme și a furat peste 1.000 de kilograme de metale și izolatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat cu operativitate pe un bărbat din municipiu care a tăiat gardul împrejmuitor al unei societăţi comerciale şi a sustras peste 1.000 de kilograme de elemente metalice şi izolatori, precum şi mai multe documente, din cabina unui camion parcat.

politiaLa data de 21.12.2016, în jurul orelor 11.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către administratorul unei societăţi comerciale din Sebeş, cu privire la faptul că din curtea societăţii au fost sustrase bunuri.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, a fost identificată persoane bănuită de comiterea furtului, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Sebeş, care se pare că a tăiat gardul împrejmuitor al societăţii şi a încărcat într-o căruţă 1.000 de kilograme de elemente metalice şi conductori, iar din cabina unui camion a sustras mai multe documente.

Prejudiciul a fost recuperat parţial, iar faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea