Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat din Săsciori, reţinut după ce a folosit sub influenţa băuturilor alcoolice, o armă de vânătoare deţinută ilegal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, specializaţi în combaterea delictelor privind deţinerea şi folosirea armelor, l-au reţinut pe un bărbat din comuna Săsciori care a folosit o armă de vânătoare, deţinută ilegal, executând mai multe focuri în plan vertical. Nici o persoană nu a fost rănită.

La data de 29.05.2017, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de S.S.I., de 37 de ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de  nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi contrabandă calificată.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 29 mai a.c., în timp ce se afla în locul numit „Arsita” , pe raza localităţii Recea, comuna Pianu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi folosit o armă de vânătoare cu care a executat mai multe focuri de armă, în plan vertical.

În urma acestui incident, nimeni nu a fost rănit.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu este deţinător legal de armă şi muniţie.

Din primele cercetări a rezultat că acesta ar fi introdus arma, în ţară, în mod ilegal.

Arma de vânătoare a fost indisponibilizată, în vederea confiscării, iar faţă de S.S.I., a fost luată măsura reţinerii, urmând ca în cursul zilei de azi, 30 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea