Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din comuna Bistra, bănuit că a furat circa 400 de litri de motorină, cercetat de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

În seara zilei de 23 mai a.c., în jurul orelor 22.00, poliţiştii rutieri din Baia de Arieş, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Ocoliș, au oprit un autoturism ce era condus, pe raza comunei Lupşa, de un bărbat de 50 de ani, din comuna Bistra.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat în autoturism, două butoaie în care era transportată cantitatea de aproximativ 400 de litri de motorină.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că motorina ar fi fost furată de către conducătorul auto, din rezervorul utilajului pe care acesta lucrează şi care aparţine unei societăți comerciale din Abrud.

Întreaga cantitate de combustibil a fost restituită societăţii păgubite, iar faţă de şoferul autoturismului a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba în anul 2023, ajutate de AJOFM În cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul trecut. Aproximativ 6500 de persoane au intrat pe piața muncii și aproape 13.000 de oameni au fost ajutați prin servicii de informare și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea