Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Alba Iulia, cu mandat de arestare emis de autoritățile franceze, prins de polițiști. Este cercetat pentru furturi de utilaje agricole şi constituirea de grup infracțional organizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba Iulia, pe numele căruia autorităţile franceze au emis mandat european de arestare pentru furturi de utilaje agricole şi constituirea de grup infracțional organizat, a fost depistat de poliţiştii din Alba.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30.01.2017, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au pus în executare un  mandat european de arestare emis de autorităţile franceze, pe numele unui bărbat de 38 de ani, T.C. T. din Alba Iulia, pentru comiterea mai multor furturi de utilaje agricole.

 

Cel în cauză este bănuit că, în perioada martie 2013- ianuarie 2016, împreună cu alte persoane, a constituit un grup infracțional organizat şi a comis mai multe furturi de utilaje agricole, aparținând unor societăți comerciale de pe teritoriul Franței.

Magistraţii Parchetului Curţii de Apel Alba Iulia au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Marti, 31 ianuarie a.c., urmează să fie prezentat Curţii de Apel Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă, în vederea demarării procedurilor de predare către autorităţile judiciare din Franţa.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani! La doar 6 km de Aiud, în satul Rădești, se află un monument arhitectural deosebit și anume Biserica Reformată, cu o vechime de peste 750 de ani. Imaginea zonei este marcată de acest impunător monument de arhitectură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea