Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat de 48 de ani din comuna Cut, REȚINUT de polițiști după ce a incendiat casa fostei soții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un bărbat de 48 de ani, din comuna Cut, care este bănuit că a incendiat locuinţa fostei sale soţii. Vineri, 21 aprilie, va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 aprilie 2017, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de B.S., de 48 de ani, din comuna Cut, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Acesta este bănuit de faptul că, în noaptea de 18/19.04.2016, s-a deplasat la casa nelocuită a fostei sale soţii şi a provocat un incendiu în urma căruia a fost distrus acoperişul casei şi mai multe bunuri.

În cursul zilei de azi, 21 aprilie, B.S. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea