Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat de 45 de ani din Alba, găsit în șoc hipotermic în curtea unei mătuși, salvat de medici  

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 45 de ani, găsit duminică la prânz în șoc hipotermic, cu temperatura corpului de 34 de grade Celsius și glicemia scăzută, a fost salvat de medicii Spitalului Orășenesc Câmpeni.

ambulantaManagerul Serviciului de Ambulanță al Județului Alba, Marius Șuluțiu, a declarat luni că bărbatul a fost găsit căzut în curtea unei mătuși, în stare de șoc hipotermic, după ce a petrecut mai multe ore în frig.

”Bărbatul a rămas la Spitalul Orășenesc Câmpeni, până a fost pus pe picioare, iar apoi a plecat. Un echipaj de de la stația Baia de Arieș a intervenit prompt, când a fost solicitat, iar bărbatul a fost transportat de urgență”, a declarat Marius Șuluțiu.

Cazul a fost semnalat la numărul 112.

Marius Șuluțiu a adăugat că acesta a fost singurul caz de hipotermie raportat Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Alba în această iarnă.

Județul Alba se află, luni și marți, sub cod portocaliu de vreme geroasă. Potrivit meteorologilor, minimele vor fi cuprinse între -29 și -15 grade Celsius.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea