Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat arestat pentru ultraj – a vrut să-i lovească pe polițiștii care îl anchetau pentru un furt comis în Teiuș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Mihăiţă O., de 30 de ani, din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani, a fost arestat, luni, 28 aprilie a.c., pentru comiterea infracțiunii de ultraj deoarece a avut un comportament agresiv față de polițiștii care îl anchetau pentru un furt comis în Teiuș.

În fapt, în data de 27.04.2014, ora 16.18, în urma unei sesizări primită prin 112, cu privire la faptul că din grădina unei locuinţe din Teiuş, o persoană sustrage legume şi stupi de albine, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Orașului Teiuş s-a deplasat la faţa locului, constatând că bunurile au fost abandonate iar făptuitorul a fugit. În scurt timp, poliţiştii au reuşit să-l identifice, în zona Staţiei CFR Teiuş, asupra sa fiind găsite o maşină de găurit şi mai multe bijuterii despre care a declarat că le are de la sora sa care locuieşte în Teiuş. În timpul anchetei, bărbatul a devenit agresiv şi i-a ameninţat pe poliţişti, încercând să-i lovească”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Mihăiţă O. a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, care a reţinut în sarcina sa săvârşirea infracţiunii de ultraj şi a luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, 28 aprilie a.c., l-a prezentat instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Aiud, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea