Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bacalaureat 2017. Cea mai mare notă a crescut la 9,70, în Alba, după contestații. Bianca Trif, din Sebeș, a urcat pe locul 15 în topul elevilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate finale Bacalaureat 2017. Cea mai mare notă a crescut la 9,70, în Alba, după contestații, după ce Bianca Trif, o elevă din Sebeș, a cerut recorectarea lucrării la limba și literatura română, unde inițial primise 9,10. Ea avea 10 la matematică și biologie vegetală și animală.

Una dintre cele mai bune absolvente ale Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, Bianca Trif, a depus contestație la limba și literatura română, unde inițial primise 9,10, fiind sigură că a făcut o lucrare mai bună.

Ea a cerut recorectarea lucrării cu toate că la matematică și biologie vegetală și animală luase 10 și nu ar fi avut probleme privind admiterea la facultate.

Bianca Trif a absolvit specializarea Științe ale naturii.

Procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat 2017 a crescut, în județul Alba, de la 79,76%, la 80,6%, după contestații.

Potrivit inspectorului școlar general adjunct al IȘJ Alba, Alexandru Dăncilă, dintre cele 714 de contestații, 372 de note au crescut, 304 de note au scăzut, iar 38 au rămas nemodificate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Era cunoscută ca doamna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea