Rămâi conectat

Cultură Educație

Bacalaureat 2013 în judeţul Alba: Peste 2500 elevi au susţinut proba A dintre care 66% au primit calificativul experimentat

Dragoş Suciu

Publicat

în

imagesAstăzi este ultima zi pentru susţinerea competenţelor lingvistice şi de comunicare orală la proba de limba şi literatura română. Până la ora 12:30 în judeţul Alba s-au prezentat 91,2% din elevii înscrişi adică 2.596 elevi din totalul de 2.847 care sunt aşteptaţi. La majoritatea liceelor din judeţ examenul s-a terminat, iar până acum dintre toţi cei care au susţinut proba 65,99% au primit calificativul experimentat, 24,1% au primit calificativul avansat, iar restul de 9,9% au calificativul mediu. Miercuri examinarea  a continuat doar la 6 licee din judeţ.

Amintim faptul că examenele s-au desfăşurat în 34 de licee din județ, cu excepția Liceului privat „Sfântul Iosif” Alba Iulia și a Liceului Teologic Greco-Catolic „Sfântul Vasile cel Mare” din Blaj, unde nu au fost elevi înscriși pentru bacalaureat.

Vezi rezultatele finale la liceele din Alba Iulia la care s-a terminat evaluarea:

Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”: înscrişi 182 dintre care 142 au primit calificativul experimentat, 28 avansat şi 12 mediu.

Colegiul de Afaceri: înscrişi 27 dintre care 12 au primit calificativul experimentat, 9 avansat, 4 mediu şi 2 absenţi.

Liceul de Arte: înscrişi 68 elevi dintre care 59 au primit calificativul experimentat şi 9 avansat.

Colegiul Militar Liceul „Mihai Viteazul” : înscrişi 118 elevi dintre care 98 au primit calificativul experimentat şi 13 avansat.

Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa”: înscrişi 74 elevi dintre care 36 au primit calificativul experimentat, 33 avansat şi 4 mediu. Un elev a fost absent.

Colegiul Tehnic „Dorin Pavel”: înscrişi 20 de elevi dintre care 8 au primit calificativul experimentat şi 12 avansat.

Colegiul Tehnic „Apulum”: înscrişi 116 de elevi dintre care 81 au primit calificativul experimentat, 24 avansat, 9 mediu şi 2 absenţi.

Datele au fost furnizate de vicepreşedintele comisiei judeţene de bacalaureat, Dan Cherecheş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea