Rămâi conectat

Politică Administrație

Avocatul Ladislau Levente Koble iese la atac: Marți, conferință de presă cu tema ”Politicieni corupți, lideri de partid urmariți penal în prezentul și viitorul Parlament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avocatul Ladislau Levente Koble anunță, pentru săptămâna viitoare, o conferință de presă unde am putea afla detalii interesante despre politicva locală, dar și despre aleșii și viitorii candidați la fotoliile din Parlament.

Ladislau-Koble”Av.dr.Koble Ladislau Levente, în calitate de președinte și membru fondator statutar ales al organizației municipale ALDE Aiud, vicepreședinte al organizatiei judetene ALDE Alba – statutar ales și consilier judetean anunta ca marti, 11 octombrie 2016, ora 12.00, la Hotel Parc din Alba Iulia va sustine o conferinta de presa avand ca tema „Politicieni corupti, lideri de partid urmariti penal in prezentul si viitorul Parlament.

Lideri  politici judeteni, numiti… niciodata alesi”. Considerand ca temele ce vor fi prezentate sunt mai actuale ca niciodata, acesta conferinta de presa sa reprezinte… un bun inceput”, se arată într-un comunicat semnat de Ladislau Levente Koble, primit pe adresa redacției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea