Rămâi conectat

Curier Județean

Autoturism furat din Vâlcea, găsit abandonat cu 12 mii de lei în interior, pe raza municipiului Sebeş

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ieri, 17 decembrie, în urma activităților specifice desfăşurate poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vâlcea au identificat, pe o stradă situată pe raza municipiului Sebeş, un autoturism abandonat, care a fost furat din comuna Orleşti, judeţul Vâlcea. Autoturismul a fost dat în urmărire la nivel naţional la data de 16 decembrie 2013.

Potrivit IPJ Alba, “din cercetările ulterioare efectuate de poliţişti s-a stabilit că suspectul, în noaptea de 15/16 decembrie, a pătruns în incinta unei societăţi comerciale cu sediul în comuna Orleşti, judeţul Vâlcea, de unde a sustras suma de aproximativ 90.000 lei şi un autoturism parcat în incinta societății, continuându-şi deplasarea spre judeţul Alba, abandonând autoturismul pe raza municipiului Sebeş. În autoturismul abandonat, poliţiştii au găsit suma de 12.796 lei, provenită din furt. Ca urmare a verificărilor efectuate s-a reuşit identificarea principalului suspect al furtului, în persoana lui Robert B., de 38 ani, din judeţul Vîlcea.

Autoturismul şi suma de bani au fost predate poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea