Rămâi conectat

Ştirea zilei

Autostrada Sebeș-Turda: Decizie definitivă privind contestațiile depuse pe loturile 3 și 4

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

harta-autostrada--sebes-turda-rosuCNADNR a câștigat la Curtea de Apel București procesul în care erau depuse contestații pentru loturile 3 și 4 din autostrada Sebeș – Turda, a declarat, marți, ministrul Transporturilor Dan Șova, citat de AGERPRES.

Pot să anunț în premieră — nici pe primul ministru Victor Ponta nu am apucat să îl anunț — că pe două tronsoane din Sebeș-Turda, pe loturile 3 și 4, am câștigat definitiv la Curtea de Apel, deci se pot semna contractele. Ieri (luni, 7 aprilie — n. r.) a venit și a doua decizie. Mai avem încă două tronsoane de așteptat, tot la Curtea de Apel„, a spus Dan Șova.

Autostrada Sebeș-Turda are o lungime de 70 de kilometri și o valoare estimată, fără TVA, de peste 2,481 miliarde de lei.

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine a anunțat, la sfârșitul lui 2013, finalizarea licitației în vederea atribuirii contractului ”Proiectare și execuție autostrada Sebeș-Turda, Loturile 1, 2, 3, 4”, precizând că prețul unui kilometru de autostradă este de 6 milioane de euro.

Sursa: agerpres.ro

Mai multe informații despre contestațiile depuse găsiți AICI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea