Rămâi conectat

Politică Administrație

Autoritățile din Alba Iulia intenționează să amenajeze și alte parcări cu plată în centrul orașului. Zonele vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

parcare cu plata Alba Iulia01Autoritățile locale intenționează să amenajeze parcări cu plată și în alte zone ale municipiului Alba Iulia.

Invitat la o emisiune la Radio Unirea FM, viceprimarul Gabriel Pleșa a declarat că ” înafară de zona Cetății, unde până în 2016 categoric se va plăti o taxă, se încearcă amenajarea parcărilor cu plată și în alte puncte de interes din oraș”. Zonele vizate ar fi parcarea de la Prefectura Alba, cea aflată în fața Tribunalului Alba și parcarea de la Electrica.

”Este o sursă pe care trebuie să o exploatăm. Se va gândi inclusiv un tarif de intrare în zona Cetății pentru cei care sunt dinafara municipalității, nu pentru albaiulieni. Va trebui să încercăm să aducem fonduri suplimentare la bugetul local(…) În zona instituțiilor de interes, până la ora 16.00, probabil se va plăti o taxă de 1 leu sau 2 lei pe oră”, a precizat acesta.

Totodată, Pleșa a menționat că ideea lui și a executivului este de a încerca să descurajeze omul să meargă cu mașina doi pași, până la o instituție, să descongestioneze centrul orașului și de ce nu, să încurajeze mersul cu bicicleta. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. Lista consilierilor locali

Bogdan Ilea

Publicat

în

Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. Lista consilierilor locali Gheorghe Valentin Rotar, cel mai performant primar din Alba, și-a depus candidatura pentru un nou mandat pentru primăria Blaj. „Azi, 24.04.2024, am înregistrat la Biroul electoral de circumscripție al municipiului Blaj candidatura pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea