Rămâi conectat

Sport

AUDIO: imn pentru liderul Ligii a 4-a „Hai Sântimbru, Viitorul e echipa mea”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Alba este la modă lansarea imnurilor pentru diverse echipe de fotbal, ultima pe lista celor care încearcă să prindă “trendul” este Viitorul Sântimbru, liderul Ligii a 4-a Alba la mijlocul campionatului.Dan Comsa Viitorul Santimbru 5

La o enumerare sumară, campioana Volei Alba Blaj are o melodie oficială, în Liga a 3-a sunt Industria Galda de Jos şi Performanţa Ighiu, iar în al 4-lea eşalon, impactul muzical şi mediatic a ajuns la AFC Unirea 1924 Alba Iulia, CS Ocna Mureş şi Viitorul Sântimbru.

Ascultă aici imnul Viitorului Sântimbru:

 


Iniţiativa iernii pentru inimoasa echipă clasată pe primul loc reprezintă o acţiune demnă să producă o apropiere între fani şi reprezentanta comunei, ajunsă la o jumătate de sezon de o promovare istorică în Liga a 3-a. “A fost ideea tatălui meu Ovidiu Hulea, l-am contactat pe compozitor, care în trecut a activat portar la echipa noastră de juniori şi am pus-o în practică. Sper ca imnul să prindă la suporteri, la apropiaţii echipei, mai ales că melodia este puţin altfel”, spune Adrian Hulea, preşedintele Viitorului Sântimbru, întâiul prilej oficial în care va fi audiat imnul “Hai Sântimbru, Viitorul este echipa mea” fiind duminică, 6 martie, acasă, la Galtiu, în prima rundă a returului, cu Inter Ciugud.

*Versuri cu mesaj motivaţional

Soliştii Laurenţiu Voica şi RimeZic încearcă printr-o melodie atractivă să transmită un mesaj motivaţional, în stil “underground”, pentru echipa de pe prima poziţie, exemple fiind versurile prin care este prezentată şi istoria echipei, din 2004: “Lupta noastră ţine până în ultimul minut, până când câştigă echipa cu care ai ţinut”,
Sântimbru, o familie, 11 jucători, un viitor, un vis frumos pentru două culori”,
Ştiam că primul loc e doar pentru visători, pe parcurs am realizat că e pentru învingători”,
Direct din Ardeal, din inimă ridiUnirea Alba Iulia - Viitorul Santimbru 22căm Tricolorul, asta e ziua în care câştigă Viitorul”
Din Transilvania vă scriu, suntem luptătorii ce ajung învingători într-un târziu”,
“Plecând de jos, din Liga a V-a, Onoare, cu planul de atac să ajungă cea mai tare”, fiind enumeraţi şi internaţionalii plecaţi de la Unirea Alba Iulia, Gicu Grozav sau Nicuşor Stanciu, drept repere ale performanţei.

Şi refrenul este pe aceleaşi coordonate ca şi restul piesei, reliefând pasiunea fotbalistică existentă în viaţa micuţei echipe, aflate în prim-planul performanţei în toamnă: „N-ați auzit de noi/ Avem în față Viitorul ca și voi/ Trecuți prin soare, ploi/ Motivați de nevoi.
Dar când auzi stadionul cum strigă…
Hai Sântimbru, Hai Sântimbru, Hai Sântimbru/ Clar câștigă!
Tragem tare să câștigăm ligă după ligă/ Clar câștigă, clar câștigă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea