Rămâi conectat

Curier Județean

Au încercat să spargă un apartament din Teiuș, în timp ce proprietarul era în casă – Unul dintre făptași a fost prins de polițiști iar complicele lui este căutat în continuare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Teiuş l-au identificat şi reţinut, cu operativitate, pe un bărbat din judeţul Mureş care, împreună cu un altul, a încercat să spargă un apartament din oraş.

Poliţia Oraşului Teiuş a fost sesizată de către un cetăţean, miercuri, în jurul orei 11.20, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în apartamentul său, cineva a încercat să forţeze yala, pentru a pătrunde înăuntru. Reclamantul a observat doi bărbaţi care, în momentul în care şi-au dat seama că este cineva înăuntru, au fugit, abandonând activitatea infracțională.

Poliţiştii s-au deplasat imediat în zona respectivă, iar la scurt timp l-au depistat pe A.A.G., de 28 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş, care, împreună cu un alt bărbat, ar fi încercat să pătrundă în apartamentul reclamantului, pentru a sustrage bunuri.

Faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt, urmând ca în cursul zilei de azi, 06.04.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Poliţiştii din Teiuş continuă cercetările, în vedea stabilirii întregii activităţi infracționale a lui A.A.G. precum şi pentru identificarea complicelui său şi tragerea lui la răspundere penală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea