Rămâi conectat

Sport

Atleții albaiulieni Emilia Gușat, Ilie Cioca și cugireanul Vasile Hârjoc – șase locuri I la Campionatul Național în Aer Liber

Ziarul Unirea

Publicat

în

atletiPeste 350 de atleți au participat în perioada 2-3 iulie, la cea de-a 38 ediție a ,,Campionatului Național în Aer Liber – Masters 2016”, desfășurat pe stadionul ,,Iolanda Balaș” di București. Competiția s-a desfășurat pe categorii de vârstă, de la categoria 30 ani femei, respectiv 35 ani bărbați, până la categoria 90 de ani.

Județul Alba a fost prezent la concurs cu 3 cunoscuți atleți: Emilia Gușat și Ilie Cioca – (la cat. + 70 ani), ambii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Alba Iulia și Vasile Hârjoc (cat.+ 60 ani), legitimat la CSO Cugir.

Cei trei veterani ai atletismului județean au repurtat și de această dată un succes de prestigiu, reușind să aducă în Cetatea Marii Uniri, nu mai puțin de șase locuri I. Astfel, Emilia Gușat a câștigat primul loc la 5 km – Marș, Ilie Cioca s-a situat pe locul I la 800 m, 1500 m și Ștafetă 4x 400 m, iar Vasile Hârjoc a câștigat întrecerea la 10.000 m plat, cu timpul de 43:00.93, precum și la 5000 m plat cu timpul de 20: 38.70.

Felicitări atleților și mult succes în competițiile care urmează!

De menționat că cei trei atleți se pregătesc pentru Jocurile Balcanice de Pistă, care se vor desfășura în perioada 14 – 18 septembrie a. c, la Belgrad.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea