Rămâi conectat

Actualitate

Atenționare METEO: COD GALBEN de vânt și ploi în mai multe zone ale țării, până duminică seara

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o atenţionare cod galben de intensificări ale vântului, ploi însemnate cantitativ şi ninsori viscolite în zona montană înaltă, valabilă până duminică seara.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 18 martie, ora 18.00 – 19 martie ora 20.00 , în vestul, centrul și nordul țării va ploua pe arii extinse, iar în restul teritoriului ploile, mai ales averse, se vor semnala local. Vor fi cantități de apă de peste 15…20 l/mp și izolat 25…30 l/mp.

În zona Munților Apuseni, nordul Carpaților Orientali, Munții Banatului și vestul Carpaților Meridionali se vor acumula peste 40…50 l/mp, iar la altitudini mai mari de 1500 m vor predomina ninsorile. Vântul va sufla tare, cu rafale ce vor depăși 60…70 km/h, iar pe creste 90 km/h, viscolind și spulberând zăpada

Notă: Intensificări temporare ale vântului se vor semnala și în celelalte regiuni, în special pe parcursul zilei de duminică (19 martie), cu viteze mai mari (50…65 km/h) în sudul țării, inclusiv în zona municipiului București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea