Rămâi conectat

Curier Județean

Atenționare hidrologică: Cod galben de inundații pe mai multe râuri din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hidrologii au emis o atenționare cod galben de inundații, valabilă până marți seara, pe râurile Sebeș, Cugir și afluenți ai râului Mureș.

inundatii-pompieriFenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri mici din bazinul superior al râului Sebeș.

Se pot semnala scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundații locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE.

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe râurile mici din bazinele superioare ale râurilor Sebeș, Cugir și Strei și afluenții mici ai râului Mureș aferenți sectorului aval S.H. Alba Iulia – amonte confluență Strei, județele Sibiu, Alba și Hunedoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 18 ani din Zlatna BEAT și fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina „împrumutată” de la serviciu. Este cercetat de polițiști Un tânăr de 18 ani din Zlatna s-a răsturnat pe malul râului Ampoi cu o autoutilitară de la serviciu. După cercetările efectuate de polițiști s-a aflat că acesta nu avea permis […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea