Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 18.00, Volei Alba Blaj – Ştiinţa Bacău | Campioana caută reabilitarea după eşecul de lângă Turnul Chindiei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, de la ora 18.00, în Sala „Timotei Cipariu”, în cadrul etapei a 4-a a fazei a doua din Divizia A1, consemnăm un nou duel al ultimelor două campioane, Volei Alba Blaj şi Ştiinţa Bacău.

Formaţia din „Mica Romă” are 7 victorii la rând împotriva echipei conduse de Florin Grapă, tocmai adversara din finala Cupei României, meci programat pe 30 aprilie, la Piatra Neamţ. În precedentele dispute directe din această stagiune, gruparea blăjeană a câştigat de fiecare dată în minimum de seturi, ultimul insucces direct fiind înregistrat în 2015.

Blajul trebuie, este chiar obligată, să şteargă cu buretele eşecul supărător de lângă Turnul Chindiei, din runda anterioară, 0-3 cu rivala CSM Tîrgovişte, o înfrângere severă, prima din 2017 şi a doua din acest campionat. Grupare dâmboviţeană a stopat marşul invincibil al campioanei, învinsă într-un mod categoric în urmă cu 4 zile de trupa condusă de Dragan Nesic. Şi aşa, Volei Alba Blaj este în continuare marea favorită la titlu, şansele fiind de peste 90 la sută, la distanţă mare de urmăritoare, 7 puncte faţă de locul secund (CSM Bucureşti) şi 10 „lungimi” de CSM Tîrgovişte, clasată pe locul al treilea, îndreptându-se spre al treilea titlu consecutiv. În noul format interesant, suspansul se mai păstrează în privinţa luptei pentru locul secund, disputat de CSM Bucureşti şi CSM Tîrgovişte, ce au avut aseară meci direct.

Următoarea întâlnire pentru fetele lui Darko Zakoc va fi sâmbătă, în deplasare, cu Dinamo, ultima din turul play-off, primul joc extern dintr-o serie de trei partide ce mai cuprinde întâlnirile de săptămâna viitoare, cu CSM Lugoj (5 aprilie) şi CSM Bucureşti (8 aprilie). Abia peste două săptămâni, mai precis în 12 aprilie, Volei Alba Blaj va reveni în faţa propriilor suporteri, pentru disputa cu CSM Tîrgovişte.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea