Rămâi conectat

Sport

Astăzi ora 18.00, Metalurgistul Cugir – CNS Cetate Deva, ultima reprezentaţie internă… Sub Drăgana poposeşte singura echipă invincibilă din retur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - CSM Lugoj 72CNS Cetate Deva (locul cinci, 41 de puncte), „campioana returului” în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, cu 28 de puncte şi un parcurs excelent ce cuprinde 12 partide fără eşec în 2016 este oponentul dificil al Metalurgistului la ultima partidă internă a stagiunii.

Partida prevăzută în etapa a 29-a a eşalonului terţ, astăzi de la ora 18.00, pe Arena „CSO”, este una tristă pentru „roş-albaştri” (locul trei, 51 de puncte), ieşiţi din calculele promovării după două înfrângeri la rând, acasă cu Performanţa Ighiu, în derby-ul judeţean şi la Ineu. Iar duelul cu devenii ce n-au cunoscut gustul eşecului în primăvară vine într-un moment foarte critic pentru formaţia lui Călin Moldovan, lovită şi de o puzderie de absenţe din efectiv.

*Şapte absenţi!

Vor lipsi 7 jucători, Chelaru şi Preda – suspendaţi, Tiut, Dragotă, Şuteu, G. Goronea, I. Radu (accidentaţi sau alte motive). Cu moralul răvăşit după ratarea obiectivului, gruparea de sub Drăgana încearcă să realizeze o victorie care să mai îndulcească despărţirea de suporteri. „Noi vom juca pentru onoare, trebuie să ne respectăm meseria şi să ne batem până la capăt, chiar dacă jocurile rămase până nu au nicio miză. Ne aşteaptă o întâlnire foarte dificilă, împotriva revelaţiei returului şi ne lovim şi de multiple probleme de efectiv”, a spus antrenorul Călin Moldovan. Acum o săptămână, când Metalurgistul a pierdut derby-ul judeţean, trupa lui Marius Sârbu a izbutit să producă liderului ASU Poli Timişoara (deja promovat în eşalonul superior) primul eşec din acest campionat!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea