Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 17.00, Volei Alba Blaj – CSM Tîrgovişte | În „Mica Romă”, ultimul derby al sezonului regulat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultimul meci din sezonul regulat al Diviziei A1 la volei feminin se dispută astăzi, de la ora 17.00, în Sala „Timotei Cipariu”, între campioana Volei Alba Blaj şi vicecampioana CSM Tîrgovişte, un duel cu implicaţii enorme în lupta la vârf.

Derby-ul ce trage cortinta peste prima parte a stagiunii opune liderul şi ocupante ultimei trepte a podiumului, distanţa dintre Volei Alba Blaj şi CSM Tîrgovişte fiind în acest moment de 10 puncte, între acestea fiind intercalată CSM Bucureşti, cu 56 de puncte, la 4 lungimi de prima poziţie

Este o partidă cu însemnătate deosebită pentru ambele pretendente la trofeu, Volei Alba Blaj, invincibilă în 2017 în plan intern având în faţă tocmai echipa ce i-a administrat ultimul eşec, în decembrie, la Timişoara, când CSM Tîrgovişte şi-a adjudecat Supercupa României.

În tur, Volei Alba Blaj s-a impus net 3-0 împotriva formaţiei ce le are în efectiv pe Milagros Collar şi Roxana Ivanof

Este zi de meci mare în „Mica Romă”, în faţa formaţiei conduse de Darko Zakoc stând rivala de lângă Turnul Chindiei, în faţa căreia şi-a adjudecat ultimele două finale naţionale. „Ştim ce importanţă are acest joc şi vrem să ne impunem pentru a ne păstra în play-off distanţa faţă de urmăritoare şi implicit să ne facem viaţa mai uşoară în a doua fază a campionatului”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea