Rămâi conectat

Sport

Astăzi, la Zlatna, AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Pandurii Tg. Jiu 2 | „Alb-negrii”, în căutarea primei victorii interne

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

unirea-alba-iulia-industria-galda-24Cum Metalurgistul Cugir are rundă liberă, în acest weekend vor evolua în eşalonul terţ doar reprezentantele noastre din Seria a 4-a a Ligii a 3-a. Astăzi, de la ora 17.00, sunt două partide, la Deva şi la Zlatna, pentru ca mâine, de la ora 15.00, Industria Galda să evolueze în faţa fanilor, oponentele echipelor din Alba fiind ultimele trei clasate din ierarhie.

AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Pandurii Tg. Jiu 2 (la Zlatna, ora 17.00, astăzi). Iarăşi un duel al tinereţii, „alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri căutând o victorie, după două runde în care nu au înscris şi nu au luat decât un punct. „Ne aşteaptă un meci dificil, ca de altfel fiecare joc al nostru în eşalonul terţ. Ne dorim foarte mult să realizăm o partidă reuşită şi să obţinem prima victorie acasă din acest sezon”, a menţionat antrenorul Radu Andone, ce nu va conta pe An. David, convocat la lotul naţional Under 18. „Căutăm întâiul succes din acest campionat în faţa fanilor. Este al treilea joc intern şi trebuie să ne impunem”, a menţionat preşedintele Mihai Dăscălescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea