Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Astăzi: COD GALBEN de caniculă și disconfort termic în Alba și alte 11 județe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O atenționare cu Cod galben de caniculă și disconfort termic a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie, pentru 12 județe, fiind valabilă pe parcursul zilei de miercuri.

Se vor afla sub Cod galben județele Mureș, Alba, Sibiu, Bihor, Hunedoara, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Olt și Teleorman.

Conform ANM, în cursul zilei de miercuri (28 iunie) în Banat, Crișana, sudul Olteniei, sud-vestul Munteniei și local în Transilvania, valul de căldură se va extinde, iar disconfortul termic va fi în accentuare. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pe arii relativ extinse pragul critic de 80 de unități și local îl va depăși ușor. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 33 și 36 de grade.

Instabilitatea atmosferică va fi accentuată miercuri, pe arii restrânse, mai ales la munte, în est și sud-est. Astfel, vor fi intervale de timp cu averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea