Rămâi conectat

Actualitate

Astăzi am intrat într-o nouă eră Windows – upgrade gratuit pentru noul sistem de operare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Windows 10 a fost lansat oficial miercuri în 190 de ţări. Microsoft a anunțat că noul utilizatorii au acces la sistem de operare ca upgrade gratuit sau preinstalat pe noile PC-uri şi tablete.

windows-10Compania susţine că noul sistem de operare este cel mai sigur Windows de până acum, fiind livrat ca serviciu şi ulterior actualizat automat cu cele mai recente inovaţii şi funcţii de securitate.

„Astăzi intrăm într-o nouă eră Windows. Încă de la început, Windows 10 a fost unic – conceput cu ajutorul feedback-ului primit de la peste cinci milioane de fani, livrat ca serviciu şi oferit ca upgrade gratuit. Suntem foarte încântaţi să oferim, împreună cu partenerii noştri, cel mai bun Windows care a existat vreodată, un sistem de operare care le va permite oamenilor şi organizaţiilor din întreaga lume să realizeze lucruri extraordinare”, a declarat Terry Myerson, Executive Vice President, Windows and Devices Group Microsoft Corp.

 

Windows 10 va fi disponibil pe o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC-uri, tablete, telefoane, Raspberry Pi, Xbox One, HoloLens, peste 2.000 de dispozitive şi configuraţii fiind deja în proces de testare. El include aplicaţii precum Cortana, Microsoft Edge, Xbox App, dar şi noile aplicaţii universale Office.

 

Windows 10 are capacităţi integrate de recunoaştere vocală, tactilă sau a instrumentelor de tipul stilourilor.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea