Rămâi conectat

Sport

ASA Tg. Mureş 2 – Metalurgistul Cugir, în faza a 5-a a Cupei României | O victorie ar aduce o echipă de Liga 1 sub Drăgana!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir va întâlni în deplasare, pe ASA Tg. Mureş 2, în etapa a cincea a Cupei României, meciurile fiind programate în 8 şi 9 septembrie, de la ora 16.30.Metalurgistul Cugir - Ariesul Turda14

O victorie ar însemna calificarea în „16”-imi, o performanţă extraordinară sub Drăgana, prezenţa unei echipe de prima ligă, după 20 de ani, precedentul caz fiind în 1995, când Metalurgistul a eliminat Gloria Bistriţa!

În cupă, elevii lui Opric au trecut pe rând de Sănătatea Cluj (4-1) şi Unirea Jucu (6-5, după loviturile de departajare, 2-2 în timpul regulamentar).

Echipa satelit (Liga a IV-a) a prim-divizionarei a trecut de CS Iernut, scor 7-2, Csikszereda Miercurea Ciuc 1-0 şi Unirea Cristuru Secuiesc, scor 2-0.

În turul al cincilea vor participa cele 18 echipe calificate din runda a patra, plus cele 18 echipe din Liga 2, care nu au intrat până acum în competiţie. Etapa a cincea a Cupei României este programată să se dispute pe 8 şi 9 septembrie 2015, ora 16:30.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea