Rămâi conectat

Sport

ASA Tg. Mureş 2 – Metalurgistul Cugir 1-3 (0-1) | Dublă Șuteu și echipa de sub Drăgana a urcat în fotoliul de lider!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a trecut şi al 8-lea val invincibil, iar după victoria de la Tg. Mureş, scor 3-1 (1-0), cu ASA Tg. Mureș 2, a urcat pe prima poziţie a ierarhiei în Seria a 5-a din Liga a 3-a.

Gruparea de sub Drăgana a reușit o victorie extrem de importantă, a doua externă la rând, împotriva satelitului prim-divizonarei, echipă care runda anterioară a furnizat surpriza stagiunii, învingând AFC Hermanstadt.

Scorul a fost deschis de experimentatul Șuteu (36), printr-o deviere la colțul lung, din centrarea lui Bold, fiind majorat după pauză, de Șaucă (49) – șut puternic, în diagonală, aceasta fiind primul gol al nou-venitului pentru formația de sub Drăgana, ambele reușite venind după faze fixe.

Dulap, în minutul 85 a redus scorul, marcând împotriva fostei sale echipe, fundașul ce a trecut și pe la Mureșul Vințu de Jos recidivând, după ce runda anterioară a semnat victoria din fieful liderului sibian. Același Șuteu (90+1) și-a trecut în cont dubla (a finalizat o acțiune de contraatac), parafând rezultatul final. Revenirea sa de la Șurianu Sebeș a fost de bun augur pentru mijlocașul cugirean, ce a devenit golgheterul echipei în retur, cu 3 reușite.

Un succes conform cu derularea evenimentelor, Metalurgistul dominând confruntarea împotriva satelitului mureșean. Primăvara fotbalistică aduce multe satisfacții pentru gruparea cugireană, ce a pornit lansat returul, deși principalul scop în partea secundă a stagiunii este creșterea și promovarea tinerilor talentați din propria pepinieră.

*Serie de senzație!

Metalurgistul Cugir înșiră succesele precum mărgelele, ajungând la 4 victorii consecutive! În același timp, cugirenii contabilizează 8 partide invincibile, răstimp în care au strâns 22 de puncte, devenind cea mai prolifică formație a seriei

Echipa condusă de Călin Moldovan are un start extraordinar de retur, cu maximum de puncte în trei jocuri și, temporar, până mâine, când evoluează AFC Hermannstadt și Fotbal Comuna Recea, se plasează în fotoliul de lider! Runda următoare Metalurgistul Cugir va juca în fața propriilor suporteri, cu CS Oșorhei.

 

Gazdele au aliniat un prim unsprezece cu o medie de vârstă de 20 de ani şi 7 luni, în vreme ce în distribuția cugireană s-au regăsit Stoianof și Cioban, în detrimentul lui Tătar și Udrea.

ASA Tg. Mureş 2: Al. Podar – Dulap, Szasz, Cherteş, S. Bucur, Dumbrăvean, Candrea, Schieb, Petra, Vlăescu, Katona; rezerve Negruşa – Tarnyai, Chirlejan, Iliescu, Onul, Bogăţan, R. Stoica. Antrenor Adrian Pop.

Metalurgistul: Ciubotariu – Bold, Cl. Maftei, Itu, Cioban – Șaucă (90+3, Tătar), L. Tudor, Măd. Popa, Șuteu –  Tăban (74, Marinoiu) – Stoianof (90+1, Iovănescu); rezerve Vlase –  Codrea, Ad. Radu, Udrea. Antrenor Călin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea