// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VINERI: „Artă şi culoare în zi de sărbătoare” – expoziţie -concurs de ouă încondeiate şi picturi de icoane, la Alba Mall

La Alba Iulia, spiritul Sfintei Sărbători de Paşte va fi însufleţit de o frumoasă expoziţie -concurs de icoane, desene, grafică, colaje şi artă manuală cu tematică pascală. Este vorba despre proiectul ,,Artă şi culoare în zi de sărbătoare”, aflat la cea de-a  III-a ediţie,  ce se va desfăşura la Alba Mall, în data de 26 aprilie 2013,  între orele 10.00 – 14.00. Proiectul este destinat elevilor din judeţul Alba şi are ca scop promovarea tradiţiilor de Paşte.

Sunt aşteptaţi să participe la eveniment, elevi din unităţile şcolare şi palatele copiilor din judeţul Alba, alături de cursanţii claselor de profil din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba sau cercurile de iconari de pe lângă parohiile din judeţ.

Pe întreg parcursul desfăşurării expoziţiei vor avea loc momente artistice specifice acestei perioade a anului susţinute de copii şi tineri talentaţi din cadrul  Centrului de Cultură Augustin Bena Alba şi de invitaţii lor. Toţi participanţii la concurs vor primi diplome de apreciere iar cei mai buni dintre ei vor fi recompensaţi cu numeroase premii.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba prin Centrul de Cultură “Augustin Bena”, în parteneriat cu Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi Palatul Copiilor Alba.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325