Rămâi conectat

Sport

Armando Popescu, Performanţa Ighiu, înainte de decizia FRF în cazul „Keita”: „Naţional Sebiş să promoveze pe teren! Aşteptăm să ni se dea dreptate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisia de Disciplină din cadrul FRF va da mâine, miercuri, 17 mai, o decizie în cazul „Keita”, litigiul care ține în „șah” de luni bune lupta la promovare în Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

Armando Popescu, finanţatorul Performanţei Ighiu susţine că în cazul unui verdict nefavorabil va ataca hotărârea, acuzând gruparea arădeană de „premeditare”! Acesta a acuzat în termeni duri gruparea arădeană, motivându-şi declaraţiile prin faptul că arădenii nu au procedat corect în înaintarea contestaţiei ce a făcut valuri de luni bune. Naţional Sebiş intenţionează să obţină trei puncte la „masa verde”, în detrimentul Performanţei Ighiu, caz în care ar căpăta şanse sporite în lupta pentru promovare.

*Armando Popescu: „Nu e firesc să fim pândiţi. Noi am fost de bună credinţă, spre deosebire de Sebiş”

Sper să ni se dea dreptate în primul rând pe aspect procedural, pentru că nu au procedat regulamentar. Şi dacă trecem de aceste aspecte şi se judecă fondul chestiunii, noi trebuie să fim consideraţi de bună credinţă, în contradicţie cu ei, şi să rămână rezultatul de pe teren”, a precizat Armando Popescu.

Nu accept ideea ca o echipă care, cu siguranţă a ştiut de un viciu de procedură referitor la legitimare, să te pândească la colţ şi să înainteze o contestaţie după ce pierde meciul pe teren„, a spus oficialul Performanţei

Trimiterea este spre toamna trecută, când în 14 septembrie, în Cupa României s-a jucat Naţional Sebiş – Performanţa Ighiu, scor 3-2, iar în Seria a 4-a, în 19 noiembrie, a avut loc confruntarea Performanţa Ighiu – Naţional Sebiş, scor 3-1, în ambele situaţii Keita fiind în teren!

*”Promovarea să se facă pe teren, Naţional Sebiş nu o merită”

Eu caut dreptatea! Performanţa Ighiu nu are niciun interes în câştigarea acestuui caz. Ei au un interes, pe care l-au premeditat. Ca şi o părere personală, nu Naţional Sebiş merită să promoveze!„, a menţionat Armando Popescu.

Pronunțarea s-a amânat săptămâna trecută, întrucât la ședința comisiei federale nu au fost reprezentanți ai Performanței Ighiu, aceștia urmând să se prezinte mâine la FRF. Surse apropiate clubului arădean susțin că Național Sebiș va câștiga la „masa verde” respectiva întâlnire.

Sâmbătă, cele două formaţii se vor întâlni la Sebiş, într-un meci din penultima etapă, unul care se anunţă extrem de încins. „Indiferent de hotărârea Comisiei, noi mergem la Sebiş să câştigăm! La fel ca şi în orce joc, indiferent de adversar! Dacă nu ni se va da dreptate miercuri, 100 la sută vom contesta decizia„, a încheiat Armando Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea