Rămâi conectat

Actualitate

APIA va plăti aproape 1,5 milioane de lei pentru 71 de organizații ale crescătorilor de animale

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 17 – 19 iulie 2017, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură va plăti ajutorul pentru întocmirea și menținerea registrelor genealogice, dar și pentru serviciile de determinare a calității genetice a raselor de animale, aferent lunii mai 2017, suma totală autorizată la plată fiind de 1,488 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al APIA remis AGERPRES, plățile se vor acorda de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, și vor fi efectuate de centrele județene APIA și Centrul Municipiului București.

Ajutorul de stat este destinat unui număr de 71 beneficiari care au accesat această formă de ajutor în conformitate cu HG nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor.

Solicitanții ajutorului de stat sunt asociații sau organizații ale crescătorilor de animale care dețin un registru genealogic al raselor. Banii acoperă și costurile aferente testelor pentru determinarea calității genetice sau a randamentului genetic al șeptelului.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba, până miercuri după-masa: Averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic ANM a emis marți, 16 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de furtuni în Alba, valabilă miercuri după-masa. Se vor semnala averse torențiale, grindină, descărcări electrice și vânt puternic. Citește și: Vremea se racește brusc în România. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea