Rămâi conectat

Actualitate

APIA: Cererile de plată privind acordarea ajutorului pentru motorină utilizată în agricultură se pot depune până în 31 iulie. Detalii pentru beneficiari

Alexandra Mates

Publicat

în

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 iulie 2017 inclusiv, se depun cererile de plată a ajutorului pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei aprilie – iunie 2017 (trim. II al anului 2017).

Beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finanţare pentru anul 2017 depun cererile de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în trimestrul respectiv, precum şi documentele prevăzute de Ordinul MADR nr. 1727/2015 pentru aprobarea Procedurilor specifice de implementare şi control, precum şi a formularisticii necesare aplicării schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură.

În perioada 2017 – 2020, diferenţa dintre rata accizei standard, calculată prin actualizarea nivelului prevăzut în coloana 4 din anexa nr. 1 la titlul VIII „Accize şi alte taxe speciale” din Legea nr. 227/2015, cu completările ulterioare, potrivit art. 342 alin. (2) – (4) din acelaşi act normativ, şi rata accizei reduse prevăzută la alin. (2) se acordă ca ajutor de stat sub formă de rambursare.

Valoarea accizei pntru anul 2017 este de 1,4185 lei/litru.

Cererile de plată pot fi depuse de administrator/reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, caz în care împuternicirea este emisă de către administratorul /reprezentantul legal şi este însoţită de copia actului de identitate al persoanei împuternicite.

sursa: apia.org


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea