Rămâi conectat

Curier Județean

APA CTTA ALBA: Lucrări la conducta care subtraversează râul Mureș. Mai mulți consumatori vor fi afectați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

SC APA CTTA SA ALBA anunta  ca luni, 09.05.2016, incepand cu ora 21.00, vor incepe lucrarile de cuplare a aductiunii Dn 1000 la conducta care subtraverseaza raul Mures (FIR I).

Vor fi afectati consumatorii bransati din aceasta magistrala pe tronsonul intre localitatea Lancram si soseaua de centura Alba Iulia (zona Paraul Iovului).

Estimam durata intreruperii la cca. 40 de ore datorita lucrarilor deosebit de complexe, respectiv golire aductiune, epuismente, executie racorduri, spalari tronsoane, etc.

La punerea in functiune a aductiunii si reluarea furnizarii apei pot aparea local depasiri ale parametrilor turbiditate si fier, situatie in care vom fi nevoiti sa procedam la purjarea apei , pana la incadrarea in parametrii de calitate.

Va multumim pentru intelegere!

Conducerea SC APA CTTA SA Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea