Rămâi conectat

Sport

Antrenorul Darko Zakoc continuă şi în sezonul viitor la campioana Volei Alba Blaj! “Darko este cel mai bun antrenor din România!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Darko Zakoc Volei Alba Blaj2 Veste extraordinară pentru campioana Volei Alba Blaj, antrenorul sârb Darko Zakoc acceptând să conducă echipa din “Mica Romă” şi în stagiunea 2016-2017, după cele două titluri consecutive adjudecate cu formaţia blăjeană.

Darko este cel mai bun antrenor din România şi ne bucurăm că îl vom avea în continuare pe banca tehnică. Noi nu facem schimbări de dragul schimbării şi am optat pentru continuitate la cel mai înalt nivel. Mergem mai departe spre performanţă, cu Darko Zakoc şi întreaga sa echipă, este soluţia ideală pentru toate lumea”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu. Vechiul şi noul “principal” al formaţiei campioane a acceptat o nouă provocare din partea echipei pe care a condus-o spre performanţe istorice şi va bifa al treilea sezon la cârma echipei.

*Obiective în al treilea sezon: eventul şi calificarea din grupele Ligii Campionilor

La fel ca şi anul trecut, după cucerirea primului titlu, Darko Zakoc s-a înțeles cu oficialii campioanei României pentru un contract pe încă un sezon, obiectivul fiind eventul pe plan intern şi ieşirea din grupele Ligii Campionilor. Zakoc va fi ajutat în continuare de “legiunea sârbă” formată din Pedrag Zukovic (statistician) şi Marko Sekulic (preparator fizic).

Săptămâna trecută, Volei Alba Blaj s-a încununat a doua oară consecutiv regina voleiului feminin din România, iar părţile s-au aşezat la masa tratativelor, firect principala opţiune fiind Darko Zakoc. Discuţiile au fost scurte, antrenorul a cerut câteva zile timp de gândire, iar răspunsul “Da, continuăm” înseamnă enorm pentru Blaj, ce-şi păstrează “antrenorul-trofeu”. Toate discuţiile legate de strategie, de campania de achiziţii se vor demara după şedinţa din 17 mai, de la Federaţia Română de Volei, când se va stabili cu câte străine se va juca în campionatul viitor.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea