Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Antrenorul Călin Moldovan, Metalurgistul Cugir: „Nu va fi un galop de sănătate pentru „U” Cluj! Formaţiile din Alba pot să-i pună probleme la promovare!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Călin Moldovan, antrenorul principal al Metalurgistului Cugir, echipa de sub Drăgana clasată mereu pe podium în ultimele 4 ediţii ale Ligii a 3-a a fost invitat astăzi într-o emisiune la Radio Unirea FM, „principalul” cugirenilor vorbind despre repartizarea formaţiei de sub Drăgana în Seria a 5-a a Ligii a 3-a. „În privinţa promovării, nu va fi un galop de sănătate pentru „U” Cluj. Formaţiile din Alba pot să-i pună probleme la promovare„, a anunţat Călin Moldovan.

În ediţia precedentă, Metalurgistul Cugir a încheiat pe locul secund în Seria a 5-a, fiind cea mai bine plasată dintre conjudeţene.

Vara trecută am trecut prin momente dificile, s-a pus problema desfinţării. Din pricina incertitudinii am pierdut aproape toţi jucătorii„, a povestit Călin Moldovan.

Acum, comparativ cu 2016 avem avantajul unei omogenităţi. Trebuie să fim mai puternici„, a explicat „principalul” Cugirului.

*Sunt mulţumit de campania de transferuri, dar ne mai trebuie 2-3 jucători. Am mai avea nevoie de fotbalişti în atac. Vrem, ca în fiecare an, să fim protagoniştii luptei la vârf„, a precizat antrenorul Cugirului.

*”Cugirul este pregătit pentru Liga a 2-a”

Noi trebuie să fim mândri că avem 4 reprezentante în Liga a 3-a. Va fi o stagiune interesantă, cu multe orgolii. Noi vrem să batem în orice joc, şi cu Unirea Alba Iulia şi  cu Comuna Recea”, a explicat Călin Moldovan

„U” Cluj va avea o viaţă grea, îi va fi foarte greu. O formaţie din Alba îi va pune probleme, nu va fi un galop de sănătate. Din câte ştiu, Unirea Jucu şi FC Zalău există doar în acte, e o nouă de neseriozitate, doar vor încurca. E o bătaie de joc la adresa celorlalte competitoare”

În ceea ce priveşte infrastructura, terenul de joc, de antrenament, organizarea, grupele de copii, Metalurgistul Cugir este la nivelul echipelor de Liga a 2-a. Dacă ar fi să promovăm, cu siguranţă se vor găsi şi resurse financiare„, a mai explicat Moldovan

*Itu este inima echipei

*Itu este inima echipei, un băiat deosebit. Împreună cu domnul preşedinte Ciprian Pahone, Lucian este unul dintre pilonii Metalurgistului”, l-a caracterizat Călin Moldovan pe secundul său, Lucian Itu. Călin Moldovan a mai menţionat că speră să aducă o nouă echipă de Liga 1 sub Drăgana, în Cupa României.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea